VLG400C1-1G3 Резервоар за вода

VLG400C1-1G3

Резервоар за вода
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Енергетска класа: B

Волумен: 395,8 l

Приклучок за водоводна мрежа: G1

Материјал на резервоарот: Челичен емајлиран лим

Заштитна анода: магнезиум

Нето тежина на апаратот: 215 kg

Тежина со вода: 611 kg

Просечна дебелина на изолацијата: 75 mm

Степен на заштита од влага: IP24

Површина на топлотниот изменувач - долен: 6,15 m2

Волумен топлотниот изменувач - долен: 35 l

Работен притисок: 6 bar

Работен притисок: 12 bar

Моќ на загревање: 3.000 kW

Приклучна моќ(V): 230 V

Максимална температура на водата во резервоарот : 85 °C

Максимална температура на водата кај изменувачот на топлина: 95 °C

Димензии (ШxВxД): 76 × 192 × 87,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 90 × 211 × 90 cm

Нето тежина на апаратот: 215 kg

Бруто тежина на апаратот: 229 kg

Осигурувач: 16 A

Код: 527715

EAN Код: 3838942095146

Прилози

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice