Резервоар за вода VLG300C1-2G3 - Gorenje
VLG300C1-2G3 Резервоар за вода

Резервоар за водаVLG300C1-2G3

печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Енергетска класа: B

Волумен: 283,7 l

Приклучок за водоводна мрежа: G1

Материјал на резервоарот: Челичен емајлиран лим

Заштитна анода: магнезиум

Нето тежина на апаратот: 150 kg

Тежина со вода: 434 kg

Просечна дебелина на изолацијата: 75 mm

Степен на заштита од влага: IP24

Површина на топлотниот изменувач - долен: 1,05 m2

Површина на топлотниот изменувач - горен: 2,4 m2

Волумен топлотниот изменувач - долен: 5 l

Волумен на топлотниот изменувач - горен: 13 l

Работен притисок: 6 bar

Работен притисок: 12 bar

Моќ на загревање: 3.000 kW

Приклучна моќ(V): 230 V

Максимална температура на водата во резервоарот: 85 °C

Максимална температура на водата кај изменувачот на топлина: 95 °C

Димензии (ШxВxД): 76 × 145 × 87,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 90 × 164 × 90 cm

Нето тежина на апаратот: 150 kg

Бруто тежина на апаратот: 164 kg

Осигурувач: 16 A

Код: 527714

EAN Код: 3838942095139

Прилози

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice