Резервоар за вода VLG300B1-1G3 - Gorenje
VLG300B1-1G3 Резервоар за вода

Резервоар за водаVLG300B1-1G3

печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Енергетска класа: C

Волумен: 275,5 l

Приклучок за водоводна мрежа: G1

Материјал на резервоарот: Челичен емајлиран лим

Заштитна анода: магнезиум

Нето тежина на апаратот: 140 kg

Тежина со вода: 416 kg

Просечна дебелина на изолацијата: 67 mm

Степен на заштита од влага: IP24

Површина на топлотниот изменувач - долен: 2,5 m2

Волумен топлотниот изменувач - долен: 15 l

Работен притисок: 6 bar

Работен притисок: 12 bar

Моќ на загревање: 3.000 kW

Приклучна моќ(V): 230 V

Максимална температура на водата во резервоарот : 85 °C

Максимална температура на водата кај изменувачот на топлина: 95 °C

Димензии (ШxВxД): 68 × 159 × 79,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 80 × 178,5 × 80 cm

Нето тежина на апаратот: 140 kg

Бруто тежина на апаратот: 150 kg

Осигурувач: 16 A

Код: 483414

EAN Код: 3838942044748

Прилози

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice