Резервоар за вода VLG200A3-1G3 - Gorenje
VLG200A3-1G3 Резервоар за вода

Резервоар за водаVLG200A3-1G3

печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Енергетска класа: B

Волумен: 190,3 l

Приклучок за водоводна мрежа: g_3-4

Материјал на резервоарот: Челичен емајлиран лим

Заштитна анода: магнезиум

Нето тежина на апаратот: 115 kg

Тежина со вода: 305 kg

Просечна дебелина на изолацијата: 110 mm

Степен на заштита од влага: IP24

Површина на топлотниот изменувач - долен: 2,3 m2

Волумен топлотниот изменувач - долен: 13 l

Работен притисок: 6 bar

Работен притисок: 12 bar

Моќ на загревање: 3.000 kW

Приклучна моќ(V): 230 V

Максимална температура на водата во резервоарот: 85 °C

Максимална температура на водата кај изменувачот на топлина: 95 °C

Димензии (ШxВxД): 68 × 167,5 × 79,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 80 × 187 × 80 cm

Нето тежина на апаратот: 115 kg

Бруто тежина на апаратот: 125 kg

Осигурувач: 16 A

Код: 516978

EAN Код: 3838942078675

Прилози

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice