AC106 - Gorenje
AC106

AC106

Код: 301229 Gorenje
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Димензии (ШxВxД): 4,5 × 1 × 14 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 5,8 × 1,5 × 14,8 cm

Нето тежина на апаратот: 0,07 kg

Бруто тежина на апаратот: 0,2 kg

Код: 301229

EAN Код: 3838942659409

Прилози

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice