Пица сет AC001 - Gorenje
AC001 Пица сет

Пица сетAC001

Код: 116814 Gorenje
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Димензии (ШxВxД): 33 × 1 × 33 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 41,7 × 6,7 × 37,7 cm

Нето тежина на апаратот: 2,3 kg

Бруто тежина на апаратот: 2,6 kg

Код: 116814

EAN Код: 3838781168148

Прилози

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice