Додатоци - Gorenje

Додатоци

VB12/55 VB12/55 Кеса за вакумирање 490,00 ден Код: 347066 Должина на фолијата: 550 mm Број на веќички: 30 Ширина на фолијата: 120 mm
AC001 AC001 Пица сет Код: 116814 Gorenje
AC010 AC010 Код: 163258 Gorenje Димензии (ШxВxД): 37 × 0,5 × 32,5 cm
AC016 AC016 Код: 242135 Gorenje Димензии (ШxВxД): 45,6 × 5,4 × 36 cm
AC018 AC018 Код: 242132 Gorenje Димензии (ШxВxД): 45,6 × 1,5 × 36 cm
AC020 AC020 Тава Код: 242179 Gorenje
AC022 AC022 Код: 242137 Gorenje Димензии (ШxВxД): 45,6 × 36 × 2,7 cm
AC035 AC035 Тава Код: 334772 Gorenje Димензии (ШxВxД): 40,6 × 36 × 2,7 cm
AC036 AC036 Тава Код: 334773 Gorenje Димензии (ШxВxД): 40,6 × 5 × 36 cm
AC037 AC037 Тава Код: 334774 Gorenje Димензии (ШxВxД): 40,6 × 1,5 × 36 cm
AC038 AC038 Тава Код: 340418 Gorenje
AC106 AC106 Код: 301229 Gorenje
AC202 AC202 Код: 151677
AC203 AC203
AR018 AR018
AW008 AW008
AW009 AW009
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice