Машини за миење садови - Gorenje

Машини за миење садови

ДИЗАЈНЕРСКИ ЛИНИИ:
SmartFlex машини за садови:
Посебни карактеристики:
ширина:
GV60ORAW
GV60ORAB
GV60ORA Целосно вградна машина за садови 39.590,00 ден Достапно во: Енергетска класа: A+++ 16 стандардни сетови Број на корпи: 3 TotalDry - автоматско отворање на вратата Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 60 cm
GV67260 GV67260 Целосно вградна машина за садови 34.490,00 ден Енергетска класа: A+++ 16 стандардни сетови Број на корпи: 3 TotalDry - автоматско отворање на вратата Јонизатор Тип на мотор: Инвертер мотор Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
GS65160X GS65160X Машина за миење садови - самостојна 29.990,00 ден Енергетска класа: A+++ 16 стандардни сетови Број на корпи: 3 TotalDry - автоматско отворање на вратата Димензии (ШxВxД): 60 × 84,8 × 59,6 cm
GV66261 GV66261 Целосно вградна машина за садови 29.490,00 ден Енергетска класа: A+++ SpaceComfort - 13 комплета Број на корпи: 2 TotalDry - автоматско отворање на вратата Тип на мотор: Инвертер мотор Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
GV6SY2 GV6SY2 Целосно вградна машина за садови 28.990,00 ден Достапно во: Енергетска класа: A+ 12 стандардни сетови Број на корпи: 2 Димензии (ШxВxД): 59,8 × 81,8 × 57 cm
GV64161 GV64161 Целосно вградна машина за садови 26.490,00 ден Енергетска класа: A+++ 16 стандардни сетови Број на корпи: 3 TotalDry - автоматско отворање на вратата Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
GS63160S GS63160S ново Машина за миење садови - самостојна 25.990,00 ден Енергетска класа: A+ SpaceComfort - 13 комплета Број на корпи: 2 Димензии (ШxВxД): 60 × 84,8 × 59,6 cm
GV55110 GV55110 Целосно вградна машина за садови 23.990,00 ден Енергетска класа: A++ 10 стандардни сетови Број на корпи: 3 Димензии (ШxВxД): 44,8 × 81,5 × 55 cm
GV63160 GV63160 Целосно вградна машина за садови 23.990,00 ден Енергетска класа: A+ SpaceComfort - 13 комплета Број на корпи: 2 Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
GV61010 GV61010 Целосно вградна машина за садови 21.990,00 ден Енергетска класа: A++ 12 стандардни сетови Број на корпи: 2 Димензии (ШxВxД): 59,8 × 81,5 × 55 cm
GI61010X GI61010X Машина за миење садови - вградна 19.990,00 ден Енергетска класа: A++ 12 стандардни сетови Број на корпи: 2 Димензии (ШxВxД): 59,8 × 81,5 × 55 cm
GS62115X GS62115X Машина за миење садови - самостојна 19.790,00 ден Енергетска класа: A++ 12 стандардни сетови Број на корпи: 2 Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 59,8 × 84,5 × 60 cm
GS62115W GS62115W Машина за миење садови - самостојна 19.290,00 ден Енергетска класа: A++ 12 стандардни сетови Број на корпи: 2 Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 59,8 × 84,5 × 60 cm
GV51010 GV51010 Целосно вградна машина за садови 18.890,00 ден Енергетска класа: A++ 9 стандардни сетови Број на корпи: 2 Димензии (ШxВxД): 44,8 × 81,5 × 55 cm
GS52115X GS52115X Машина за миење садови - самостојна 18.690,00 ден Енергетска класа: A++ 9 стандардни сетови Број на корпи: 2 Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 44,8 × 84,5 × 60 cm
GS52115W GS52115W Машина за миење садови - самостојна 17.990,00 ден Енергетска класа: A++ 9 стандардни сетови Број на корпи: 2 Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 44,8 × 84,5 × 60 cm
GI51010X GI51010X Машина за миење садови - вградна 17.590,00 ден Енергетска класа: A++ 9 стандардни сетови Број на корпи: 2 Димензии (ШxВxД): 44,8 × 81,5 × 55 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice