Машини за миење садови

Дизајнерски линии:
Дополнителни карактеристики:
GV6SY2W
GV6SY2B
GV6SY2 Целосно вградна машина за садови 27.990,00 ден Достапно во: Енергетска класа: A+ 12 стандардни сетови Број на корпи: 2 Целосен Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 59,8 × 81,8 × 57 cm
GV64315 GV64315 Целосно вградна машина за садови 23.450,00 ден Енергетска класа: A++ 14 стандардни сетови Број на корпи: 3 Целосен Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 59,8 × 81,5 × 55 cm
GV63214 GV63214 Целосно вградна машина за садови 21.890,00 ден Енергетска класа: A+ 14 стандардни сетови Број на корпи: 3 Целосен Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 59,8 × 81,8 × 55 cm
GV67260 GV67260 наскоро Целосно вградна машина за садови 33.990,00 ден Енергетска класа: A+++ 16 стандардни сетови Број на корпи: 3 Целосен Aqua Stop TotalDry - автоматско отворање на вратата Јонизатор Тип на мотор: Инвертер мотор Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
GS65160X GS65160X ново Машина за миење садови - самостојна 29.590,00 ден Енергетска класа: A+++ 16 стандардни сетови Број на корпи: 3 Целосен Aqua Stop TotalDry - автоматско отворање на вратата Димензии (ШxВxД): 60 × 84,8 × 59,6 cm
GV66261 GV66261 ново Целосно вградна машина за садови 28.990,00 ден Енергетска класа: A+++ SpaceComfort - 13 комплета Број на корпи: 2 Целосен Aqua Stop TotalDry - автоматско отворање на вратата Тип на мотор: Инвертер мотор Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
GV64161 GV64161 ново Целосно вградна машина за садови 25.990,00 ден Енергетска класа: A+++ 16 стандардни сетови Број на корпи: 3 Целосен Aqua Stop TotalDry - автоматско отворање на вратата Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
GS63160S GS63160S ново Машина за миење садови - самостојна 25.790,00 ден Енергетска класа: A+ SpaceComfort - 13 комплета Број на корпи: 2 Целосен Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 60 × 84,8 × 59,6 cm
GS63160W GS63160W ново Машина за миење садови - самостојна 24.290,00 ден Енергетска класа: A+ SpaceComfort - 13 комплета Број на корпи: 2 Целосен Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 60 × 84,8 × 59,6 cm
GV63160 GV63160 ново Целосно вградна машина за садови 22.490,00 ден Енергетска класа: A+ SpaceComfort - 13 комплета Број на корпи: 2 Целосен Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
GV61215 GV61215 Целосно вградна машина за садови 21.290,00 ден Енергетска класа: A++ 12 стандардни сетови Број на корпи: 2 Целосен Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 59,8 × 81,5 × 55 cm
GI61010X GI61010X ново Машина за миење садови - вградна 19.690,00 ден Енергетска класа: A++ 12 стандардни сетови Број на корпи: 2 Целосен Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 59,8 × 81,5 × 55 cm
GS62115X GS62115X Машина за миење садови - самостојна 19.290,00 ден Енергетска класа: A++ 12 стандардни сетови Број на корпи: 2 Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 59,8 × 84,5 × 60 cm
GS62115W GS62115W Машина за миење садови - самостојна 18.990,00 ден Енергетска класа: A++ 12 стандардни сетови Број на корпи: 2 Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 59,8 × 84,5 × 60 cm
GV51010 GV51010 Целосно вградна машина за садови 18.490,00 ден Енергетска класа: A++ 9 стандардни сетови Број на корпи: 2 Целосен Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 44,8 × 81,5 × 55 cm
GS52115X GS52115X Машина за миење садови - самостојна 18.390,00 ден Енергетска класа: A++ 9 стандардни сетови Број на корпи: 2 Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 44,8 × 84,5 × 60 cm
GS52115W GS52115W Машина за миење садови - самостојна 17.750,00 ден Енергетска класа: A++ 9 стандардни сетови Број на корпи: 2 Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 44,8 × 84,5 × 60 cm
GI51010X GI51010X Машина за миење садови - вградна 17.290,00 ден Енергетска класа: A++ 9 стандардни сетови Број на корпи: 2 Целосен Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 44,8 × 81,5 × 55 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice