SmartFlex

GV66160 Целосно вградна машина за садови 28.290,00 ден Енергетска класа: A+++ / 16 стандардни сетови / Број на корпи: 3 / Целосен Aqua Stop / TotalDry - автоматско отворање на вратата / Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice