Машини за перење и сушење

WD94141 WD94141 Машина за перење и сушење 37.590,00 ден 35.590,00 ден Капацитет за перење: 1-9 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm Енергетска класа: A Потрошувачка на струја по циклус: 0,9 kWh
WD73121 WD73121 Машина за перење и сушење 33.990,00 ден 32.490,00 ден Капацитет за перење: 1-7 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Енергетска класа: B Потрошувачка на струја по циклус: 1,23 kWh
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice