DE71 кондензациска сушара со топлотна пумпа
33.690,00 ден

DE71

кондензациска сушара со топлотна пумпа
Кондензациска машина за сушење алишта со топлотна пумпа Капацитет на сушење: 7 кг Енергетска класа: A+
33.690,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Енергетска класа: A+

Боја: Бела

Капацитет на сушење: 7 кг

Двојно струење на воздухот (TwinAir)

Врата: 35 cm

Агол на отвoрање на вратата: 180 °

Реверзибилно движење на барабанот

Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)

Персонализирани подесувања на сите програми

Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

Копчиња: Старт/Пауза

Одбирање на временското траење на сушењето (30, 60, 90 min): Во чекори

Поставување на новото на сушење

Систем против туткање

Одложен старт

Refresh функција (за освежување)

Начин на сушење

Звучен сигнал

Едноставна употреба

Едноставно чистење на филтерот

Сигнал за полн сад за кондензатот

Прикажување на преостанато време на сушење

Вакумски ногарки за поставување на сушарата над машината за перење

Сензор на влажност

Заклучување - заштита за деца (CDP)

Поцинкуван барабан

Бучност: 65 dB(A)re1pW

Потрошувачка на енергија kWh/год.: 213 kWh

Херметички затворен апарат: Да

Тип на фреон: R134A

Потенцијал за глобално затоплување: 1430 GWP

Количество плин: 0,30 kg

Количина изразена во еквивалент CO2: 0,43 t

Производот содржи еколошки плин: Да

Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 62,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 91 × 69 cm

Нето тежина на апаратот: 50 kg

Бруто тежина на апаратот: 52 kg

Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,36 W

Приклучна моќ: 800 W

Осигурувач: 10 A

Код: 729318

EAN Код: 3838782067013

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice