Машини за сушење алишта

Дизајнерски линии:
одредени бенефиции:
D98F65F D98F65F кондензациска сушара со топлотна пумпа 43.590,00 ден Кондензациска машина за сушење алишта со топлотна пумпа Капацитет на сушење: Голем волумен на барабанот - 9 кг Енергетска класа: A++ Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech) Генератор на пареа (SteamTech)
D8565NA
D8565NR
D8565NO
D8565N кондензациска сушара со топлотна пумпа од 35.990,00 ден Достапно во: Кондензациска машина за сушење алишта со топлотна пумпа Капацитет на сушење: 1-8 kg Енергетска класа: A++ Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech)
D8666N D8666N кондензациска сушара со топлотна пумпа 38.990,00 ден Кондензациска машина за сушење алишта со топлотна пумпа Капацитет на сушење: 1-8 kg Енергетска класа: А+++ Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech) Inverter PowerDrive
D85F65T D85F65T кондензациска сушара со топлотна пумпа 34.990,00 ден Кондензациска машина за сушење алишта со топлотна пумпа Капацитет на сушење: 1-8 kg Енергетска класа: A++ Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech)
D7465J D7465J кондензациска сушара со топлотна пумпа 33.690,00 ден Кондензациска машина за сушење алишта со топлотна пумпа Капацитет на сушење: 7 кг Енергетска класа: A++
DE71 DE71 кондензациска сушара со топлотна пумпа 33.690,00 ден Кондензациска машина за сушење алишта со топлотна пумпа Капацитет на сушење: 7 кг Енергетска класа: A+
D864BH D864BH Машина за сушење на алишта - кондензациска 26.490,00 ден Електричен Капацитет на сушење: 1-8 kg Енергетска класа: B Генератор на пареа (SteamTech)
D854BJ D854BJ Машина за сушење на алишта - кондензациска 24.990,00 ден Електричен Капацитет на сушење: 1-8 kg Енергетска класа: B
DE8B DE8B Машина за сушење на алишта - кондензациска 24.990,00 ден Електричен Капацитет на сушење: 1-8 kg Енергетска класа: B
D744BJ D744BJ Машина за сушење на алишта - кондензациска 22.990,00 ден Електричен Капацитет на сушење: 7 кг Енергетска класа: B
D74SY2W
D74SY2B
D74SY2 Машина за сушење на алишта - кондензациска 22.990,00 ден Достапно во: Електричен Капацитет на сушење: 7 кг Енергетска класа: B
DE7B DE7B Машина за сушење на алишта - кондензациска 22.990,00 ден Електричен Капацитет на сушење: 7 кг Енергетска класа: B
D624BL D624BL Машина за сушење на алишта - кондензациска 20.990,00 ден Електричен Капацитет на сушење: 1-6 kg Енергетска класа: B
D724BL D724BL Машина за сушење на алишта - кондензациска 20.990,00 ден Електричен Капацитет на сушење: 7 кг Енергетска класа: B
DP7C DP7C Машина за сушење на алишта - проветрувачка 15.990,00 ден Електричен Капацитет на сушење: 7 кг Енергетска класа: C
D622CM D622CM Машина за сушење на алишта - проветрувачка 15.790,00 ден Електричен Капацитет на сушење: 1-6 kg Енергетска класа: C
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice