Машини за перење алишта

Дизајнерски линии:
Дополнителни карактеристики:
Длабочина:
W9865E W9865E Машина за перење 31.590,00 ден Топла и ладна вода Капацитет за перење: 1-9 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.600 rpm Енергетска класа: А+++(-20%) - троши 50% помалку енергија од машините со А енергетска класа Ефикасно отстранување на дамки (StainExpert) Inverter PowerDrive
W98F65I/I W98F65I/I Машина за перење 29.990,00 ден Капацитет за перење: 1-9 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.600 rpm Енергетска класа: А+++(-20%) - троши 50% помалку енергија од машините со А енергетска класа Ефикасно отстранување на дамки (StainExpert) Inverter PowerDrive
W85F44P/I W85F44P/I Машина за перење 26.990,00 ден Капацитет за перење: 1-8 кг Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm Енергетска класа: A+++(-10%) - троши 40% помалку енергија од машините со А енергетска класа Inverter PowerDrive
W7543LR
W7543LO
W7543L Машина за перење од 23.790,00 ден Достапно во: Капацитет за перење: 1-7 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm Енергетска класа: A+++
WT62112 WT62112 Машина за перење 24.950,00 ден Капацитет за перење: 1-6 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.100 rpm Енергетска класа: A++
W7443LA W7443LA Машина за перење 24.590,00 ден Капацитет за перење: 1-7 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm Енергетска класа: A+++
W8624H W8624H Машина за перење 24.590,00 ден Капацитет за перење: 1-8 кг Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Енергетска класа: A+++(-10%) - троши 40% помалку енергија од машините со А енергетска класа
W8723/I W8723/I ново Машина за перење 24.490,00 ден Капацитет за перење: 1-8 кг Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Енергетска класа: A+++(-10%) - троши 40% помалку енергија од машините со А енергетска класа Inverter PowerDrive
W6402/SRI W6402/SRI Машина за перење 23.590,00 ден Капацитет за перење: 1-6 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.000 rpm Енергетска класа: A++
WT62092 WT62092 Машина за перење 23.590,00 ден Капацитет за перење: 1-6 kg Број на вртежи на центрифугата: 900 rpm Енергетска класа: A+
W7723/I W7723/I ново Машина за перење 21.490,00 ден Капацитет за перење: 1-7 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Енергетска класа: A+++(-10%) - троши 40% помалку енергија од машините со А енергетска класа Inverter PowerDrive
WA72SY2W
WA72SY2B
WA72SY Машина за перење 21.190,00 ден Достапно во: Капацитет за перење: 1-7 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Енергетска класа: A+++
W7423 W7423 Машина за перење 19.990,00 ден Капацитет за перење: 1-7 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Енергетска класа: A+++
W7723 W7723 ново Машина за перење 19.990,00 ден Капацитет за перење: 1-7 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Енергетска класа: A+++
W8503 W8503 Машина за перење 18.990,00 ден Капацитет за перење: 1-8 кг Број на вртежи на центрифугата: 1.000 rpm Енергетска класа: A+++
WS60SY2B
WS60SY2W
WS60SY2 Машина за перење 18.790,00 ден Достапно во: Капацитет за перење: 1-6,5 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.000 rpm Енергетска класа: A+++
W6423/S W6423/S Машина за перење 18.650,00 ден Капацитет за перење: 1-6,5 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Енергетска класа: A+++
W7223 W7223 Машина за перење 19.990,00 ден 17.990,00 ден Капацитет за перење: 1-7 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Енергетска класа: A+++
W72Y2 W72Y2 Машина за перење 17.990,00 ден Капацитет за перење: 1-7 kg Број на вртежи на центрифугата: 800 rpm Енергетска класа: A++
W7203 W7203 Машина за перење 19.250,00 ден 16.990,00 ден Капацитет за перење: 1-7 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.000 rpm Енергетска класа: A+++
W6503/S W6503/S Машина за перење 16.290,00 ден Капацитет за перење: 1-6 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.000 rpm Енергетска класа: A+++
W72X2 W72X2 Машина за перење 15.590,00 ден Капацитет за перење: 1-7 kg Број на вртежи на центрифугата: 600 rpm Енергетска класа: A++
W6101/S W6101/S ново Машина за перење 14.990,00 ден Капацитет за перење: 1-6 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.000 rpm Енергетска класа: A+
W62Y2/S W62Y2/S Машина за перење 14.990,00 ден Капацитет за перење: 1-6,5 kg Број на вртежи на центрифугата: 800 rpm Енергетска класа: A++
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice