СЕКОГАШ УБАВО ИСУШЕНИ

Машини за сушење алишта
Машината за сушење алишта на Gorenje може лесно да стане ваш најдобар пријател, особено кога сте во брзаница. Нејзиниот барабан ја распределува моќта на негативните јони што ја прави облеката исклучително мека, пријатно мирислива и ослободена од алергени. Таа, исто така, ја суши облеката на начин којшто го чини пеглањето многу лесно и, често, воопшто не е потребно пеглање. Во машината за сушење на Gorenje, ткаенината ги задржува својот облик, еластичноста и цврстината. Внатрешноста на сушарата е доволно голема за големи количини облека. Моделите опремени со пумпа за загревање, исто така, се возбудливо економични во рамки на потрошувачката на енергија.
Совршена грижа Совршено исушени и извонредно сочувани алишта
Паметни решенија Решенија кои ги поздравуваат технолошките предизвици
Едноставни за употреба Дизајнирани за да бидат едноставни за употреба

SensoCare технологија

СЕНЗАЦИОНАЛНО МЕКА ОБЛЕКА
SensoCare технологијата осигурува секој тип на ткаенина да се суши на најдобар можен начин. Комбинацијата на температура, пареа, време за сушење и ротација на барабанот, обезбедува услови за сушење скроени според вашата облека. Додека NormalCare испорачува надградени програми за сушење на сите типови алишта, GentleCare ќе обезбеди попријателска грижа за вашите чувствителни алишта.

IonTech

Борба против алергиите со јони
Во SensoCare машините за сушење, негативно наелектризираните јони ја сушат облеката на начин којшто значително го намалува развлекувањето на вашите алишта. Јонизаторот емитува негативни јони за ефективно да се елиминираат повеќето алергени, остатоци од чад и полен и електростатскиот полнеж насобран за време на процесот на сушење. Како резултат на тоа, облеката има подобар мирис и таа е полесна за пеглање.

SteamTech

Помалку набори, помалку пеглање
Дополнителниот третман со пареа на крајот од избраната програма ќе обезбеди вашите алишта да бидат помазни. Барабанот е наполнет со пареа којашто навлегува во секоја ткаенина, за да биде облеката помека, така што таа речиси и не бара пеглање.

GentleCare

Нежно сушење на деликатните ткаенини
Специјализираната грижа за најделикатните ткаенини функционира на ниска температура од 40 °C. Подолгиот циклус на сушење е потполно безбеден и доверлив, бидејќи ја штити вашата облека од секакво деформирање или оштетување.
Повеќе
Затвори

Пумпа за загревање со двојно струење на воздухот (HeatPump со TwinAir)

Револуционерна ефикасност на сушењето
Сите машини за сушење со пумпа за загревање се гордеат со висока енергетска ефикасност. Високоизградените модели рангирани во A+++ енергетската класа, заштедуваат 50% од енергијата во споредба со оние во A енергетската класа. Машината за сушење на Gorenje од A+++ класа, со капацитет од 9 kg, е единствена на пазарот. Оптимизираната пумпа за загревање во еден од најголемите барабани на светот, со капацитет од 120 литри, може лесно да се справи со големи количини облека. Ова беше овозможено, исто така, и преку пошироки воздушни канали. Таа, исто така, суши понежно отколку конвенционалните системи за сушење. Температурата во машината за сушење е на идеалните 50 °C поради заштита од пресушување.
Повеќе
Затвори

TwinAir

Рамномерно сушење за едноставно пеглање
Меки, рамномерно исушени, помалку истуткани алишта што се лесни за пеглање, право од машината за сушење. Ова е возможно преку двонасочниот воздух што дува од системот којшто го приспособува правецот на дување на правецот на ротација на барабанот со користење на специјален преклопец на вентилаторот.
Повеќе
Затвори

InverterPowerDrive (машина за сушење алишта)

Забележителна моќност, висока ефикасност
Машината за сушење на испрани алишта со инвертер мотор може да ја приспособи брзината на ротацијата на барабанот за повисока ефикасност на сушењето, заради подобри резултати од сушењето и за помеки алишта. Моторот без четки е забележително потивок, користи помалку енергија и трае подолго.
Повеќе
Затвори

RefreshSteam

Облека ослободена од непријатни миризби
Идеален избор за облека на којашто ѝ е потребно малку освежување. Петнаесетминутниот третман со пареа отстранува секакви миризби и ги освежува вашите ќебиња, зимски палта или некоја друга конфекција.

FiltrationSupreme

Најголем и најефикасен систем за филтрирање на пазарот
Gorenje има најефикасен систем за филтрирање во светот, што обезбедува 40% поефикасно филтрирање на воздухот отколку конвенционалните системи. Тој вклучува специјален 3D филтер инсталиран пред единицата за кондензација, филтер на вратата на машината за сушење и филтер во барабанот. Овие филтри ги фаќаат дури и најмалите делови од прав и од влакна од ткаенината од која се изработени алиштата. После циклусот на сушење, филтерот на вратата и филтерот на барабанот едноставно се пребришуваат.
Повеќе
Затвори

Погледнете ги сите карактеристки

Погледнете ги нашите производи

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice