NoFrost фрижидери и замрзнувачи

NRK6202TX NRK6202TX Самостоен комбиниран фрижидер 36.990,00 ден Бруто капацитет: 363 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
NRK6202TW NRK6202TW Самостоен комбиниран фрижидер 34.990,00 ден 29.990,00 ден Бруто капацитет: 363 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
NRK6193TX NRK6193TX Самостоен комбиниран фрижидер 42.990,00 ден Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А+++ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRC6192TX NRC6192TX Самостоен комбиниран фрижидер 36.990,00 ден 33.490,00 ден Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6191TX NRK6191TX Самостоен комбиниран фрижидер 32.490,00 ден Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6191TW NRK6191TW Самостоен комбиниран фрижидер 30.350,00 ден Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6202MX NRK6202MX Самостоен комбиниран фрижидер 35.790,00 ден Бруто капацитет: 363 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
NRK6191MW
NRK6191MX
NRK6191M Самостоен комбиниран фрижидер од 28.990,00 ден Достапно во: Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6191CX NRK6191CX Самостоен комбиниран фрижидер 25.990,00 ден Бруто капацитет: 325 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6191CW NRK6191CW Самостоен комбиниран фрижидер 23.990,00 ден Бруто капацитет: 325 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRS9181CXB NRS9181CXB Самостоен комбиниран фрижидер 74.490,00 ден Бруто капацитет: 608 l Тип на апарат: Самостоен Total NoFrost Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 90,6 × 177 × 75,9 cm
NRS9181CX NRS9181CX Самостоен комбиниран фрижидер 72.990,00 ден Бруто капацитет: 608 l Тип на апарат: Самостоен Total NoFrost Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 90,6 × 177 × 75,9 cm
ONRK193CO
ONRK193C
ONRK193R
ONRK193 Самостоен комбиниран фрижидер 58.990,00 ден Достапно во: Бруто капацитет: 334 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А+++ Димензии (ШxВxД): 60 × 194 × 66,9 cm
NRK612ST NRK612ST ново Самостоен комбиниран фрижидер 54.590,00 ден Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK612ORAW
NRK612ORAB
NRK612ORAB-L
NRK612ORAW-L
NRK612ORA Самостоен комбиниран фрижидер 47.990,00 ден Достапно во: Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRF7180AX NRF7180AX Комбиниран фрижидер со горна комора 36.990,00 ден Бруто капацитет: 435 l Тип на апарат: Самостоен Total NoFrost Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 70 × 182 × 68 cm
NRK621CLI NRK621CLI НОВО Самостоен комбиниран фрижидер 34.990,00 ден Бруто капацитет: 363 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
NRK6192MRD
NRK6192MBK
NRK6192MR
NRK6192MC
NRK6192M Самостоен комбиниран фрижидер од 26.590,00 ден Достапно во: Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRKI2181E1 NRKI2181E1 ново Вграден комбиниран фрижидер - интегриран 30.690,00 ден Бруто капацитет: 269 l Тип на апарат: Вграден интегриран NoFrost DualAdvance Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 54 × 177,2 × 54,5 cm
FN6191DHX FN6191DHX Вертикален замрзнувач 29.990,00 ден Бруто капацитет: 277 l Тип на апарат: Самостоен NoFrost Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRF7180AW NRF7180AW Комбиниран фрижидер со горна комора 33.490,00 ден 28.466,00 ден Бруто капацитет: 435 l Тип на апарат: Самостоен Total NoFrost Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 70 × 182 × 68 cm
FN6191DHW FN6191DHW Вертикален замрзнувач 27.990,00 ден Бруто капацитет: 277 l Тип на апарат: Самостоен NoFrost Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK61JSY2B
NRK61JSY2W
NRK61JSY2 Самостоен комбиниран фрижидер од 27.490,00 ден Достапно во: Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice