Комбинирани фрижидери од Gorenje со NoFrost технологија - Gorenje

Комбинирани фрижидери од Gorenje со NoFrost технологија

NRK6202TX NRK6202TX Самостоен комбиниран фрижидер 36.990,00 ден Бруто капацитет: 363 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
NRC6192TX NRC6192TX Самостоен комбиниран фрижидер 37.990,00 ден 33.990,00 ден Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6202TW NRK6202TW Самостоен комбиниран фрижидер 34.990,00 ден 30.990,00 ден Бруто капацитет: 363 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
NRK6191TX NRK6191TX Самостоен комбиниран фрижидер 32.490,00 ден 27.990,00 ден Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6191TW NRK6191TW Самостоен комбиниран фрижидер 30.490,00 ден 26.990,00 ден Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6191CX NRK6191CX Самостоен комбиниран фрижидер 26.490,00 ден 23.990,00 ден Бруто капацитет: 325 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6191CW NRK6191CW Самостоен комбиниран фрижидер 24.490,00 ден 22.490,00 ден Бруто капацитет: 325 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice