Нема фрустрации - Gorenje

БЕЗ МРАЗ.

Заборавете на „фрустрирачкиот“ мраз на внатрешните ѕидови во вашиот комбиниран фрижидер. Нема повеќе често чистење и одмрзнување. Исто така, со оглед на тоа дека фрижидерот не фаќа мраз, потрошувачката на енергија е на ниско ниво.

НЕМА ЛЕПЕЊЕ.

Речиси и не постои ништо повеќе „фруструрачки“ од тоа кога замрзната храна упорно се лепи една со друга. Интензивната циркулација на ладниот воздух спречува вашата замрзната храна да се лепи една со друга во голема грутка.

ПОВЕЌЕ ПРОСТОР.

Кажете му збогум на акумулираниот мраз кој го блокира погледот на вашите замрзнати производи и завзема скапоцен простор. Од сега па натаму, можете да погледнете без „фрустрации“ во внатрешноста на вашиот замрзнувач.

ПОВЕЌЕ СВЕЖИНА.

Иновативниот систем без „фрустрации“ ќе ја задржи вашата храна свежа и здрава долго време. IonAir, MultiFlow 360 ° и DynamiCooling ја штитат храната во фрижидерот од прерано расипување, а вас ве штитат од побеснување.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СИТЕ КОМБИНИРАНИ ФРИЖИДЕРИ СО NOFROST ТЕХНОЛОГИЈА

Фрижидер полн со јагоди?

Сакате повеќе рецепти? Преземете ја нашата електронска книга!

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice