FI4091AW Вертикален замрзнувач за вградување
14.650,00 ден

FI4091AW

Вертикален замрзнувач за вградување
Бруто капацитет: 103 l Тип на апарат: Вграден интегриран Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 54 × 87,5 × 54,5 cm
14.650,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

FastFreeze

Брзо замрзнување на храната
Функцијата за брзо замрзнување (FastFreeze) ги замрзнува намирниците на -24 °C за да се задржат минералите во храната. По 6 часа, автоматски ќе се прекине оваа фунција и замрзнувачот ќе продолжи да работи по претходно поставената температура.

Технички карактеристики

Енергетска класа: A+

Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

Врата: Метална врата

Климатска класа: SN, N, ST, T

1 компресор

Вкупен бруто/нето капацитет: 103 / 86 l

Капацитет на замрзнување: 13 kg

Издржливост при прекин на електрична енергија: 15 h

Електронско управување

Рачно одмрзнување

Предупредувачки светлосен сигнал за превисока температура во замрзнувачот

Функција за брзо замрзнување (FastFreeze)

Дел за складирање: 3 фиоки

Простор за замрзнување: 1 фиока

Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,53 kWh

Бучност: 40 dB(A)

Димензии (ШxВxД): 54 × 87,5 × 54,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 58,5 × 93,5 × 65 cm

Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-57 × 87,5-88 × 55 cm

Нето тежина на апаратот: 34 kg

Бруто тежина на апаратот: 36 kg

Приклучна моќ: 80 W

Осигурувач: 10 A

Код: 355219

EAN Код: 3838942760068

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice