Замрзнувачи - Gorenje

Замрзнувачи

Тип:
Посебни карактеристики:
FNI5182A1 FNI5182A1 Вертикален замрзнувач за вградување 42.990,00 ден Бруто капацитет: 235 l Тип на апарат: Вграден интегриран NoFrost Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 55,5 × 177,2 × 54,5 cm
FN6191DHX FN6191DHX Вертикален замрзнувач 29.990,00 ден Бруто капацитет: 277 l Тип на апарат: Самостоен NoFrost Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
FN6191DHW FN6191DHW Вертикален замрзнувач 27.990,00 ден Бруто капацитет: 277 l Тип на апарат: Самостоен NoFrost Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
F6181AX F6181AX Вертикален замрзнувач 25.990,00 ден Бруто капацитет: 309 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 180 × 64 cm
F6181AW F6181AW Вертикален замрзнувач 24.790,00 ден Бруто капацитет: 309 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 180 × 64 cm
FIU6092AW FIU6092AW 20.990,00 ден Бруто капацитет: 96 l Тип на апарат: Под пулт интегриран Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 59,6 × 82 × 54,5 cm
F6245W F6245W Вертикален замрзнувач 18.990,00 ден Бруто капацитет: 238 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm
FH400W FH400W Хоризонтален замрзнувач 16.790,00 ден Бруто капацитет: 400 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 130 × 85 × 70 cm
FH330W FH330W Хоризонтален замрзнувач 15.790,00 ден Бруто капацитет: 325 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 110 × 85 × 70 cm
FH210W FH210W Хоризонтален замрзнувач 14.590,00 ден Бруто капацитет: 210 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 80 × 85 × 70 cm
F3091ANW F3091ANW Вертикален замрзнувач 13.990,00 ден Бруто капацитет: 70 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 50,1 × 84,5 × 54 cm
FH130W FH130W Хоризонтален замрзнувач 12.490,00 ден Бруто капацитет: 130 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 70 cm
FI4091AW FI4091AW Вертикален замрзнувач за вградување 14.690,00 ден 11.991,00 ден Бруто капацитет: 103 l Тип на апарат: Вграден интегриран Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 54 × 87,5 × 54,5 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice