Витрина за вино XWC660EF - Gorenje
XWC660EF Витрина за вино
57.990,00 ден

Витрина за виноXWC660EF

Бруто капацитет: 156 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 90 × 60 cm
57.990,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Енергетска класа: B

Боја: Црна

Стакло на вратата: Обоено

Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

Климатска класа: SN, N, ST, T

Енергетска класа: B

1 компресор

Капацитет на шишиња: 48

Ги помни последните дадени команди (последното програмирање) во случај на прекин на електрична енергија

Вкупен бруто/нето капацитет: 156 / 155 l

Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 156 / 155 l

Електронско управување позади вратата

Внатрешно осветлување

Активирање на осветлувањето при затворена врата

Телескопски полици на лизгање - долги: 5

Телескопски полици на лизгање - кратки: 2

Бучност: 42 dB(A)re1pW

Димензии (ШxВxД): 60 × 90 × 60 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 66 × 98 × 77 cm

Нето тежина на апаратот: 75 kg

Бруто тежина на апаратот: 79 kg

Приклучна моќ: 80 W

Осигурувач: 10 A

Код: 374135

EAN Код: 3838942788352

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice