Вградни фрижидери - Gorenje

Вградни фрижидери

Дизајнерска линија:
Посебни карактеристики:
FNI5182A1 FNI5182A1 Вертикален замрзнувач за вградување 42.990,00 ден Бруто капацитет: 235 l Тип на апарат: Вграден интегриран NoFrost Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 55,5 × 177,2 × 54,5 cm
NRKI2181E1 NRKI2181E1 Вграден комбиниран фрижидер - интегриран 30.990,00 ден Бруто капацитет: 269 l Тип на апарат: Вграден интегриран NoFrost DualAdvance Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 54 × 177,2 × 54,5 cm
RKI5182E1 RKI5182E1 Вграден комбиниран фрижидер - интегриран 29.990,00 ден Бруто капацитет: 263 l Тип на апарат: Вграден интегриран Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 55,5 × 177,2 × 54,5 cm
RI4181E1 RI4181E1 Вграден фрижидер - интегриран 22.990,00 ден Бруто капацитет: 305 l Тип на апарат: Вграден интегриран Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 54 × 177,2 × 54,5 cm
RCI4180AW RCI4180AW Вграден комбиниран фрижидер - интегриран 22.190,00 ден Бруто капацитет: 286 l Тип на апарат: Вграден интегриран Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 54 × 177,5 × 54,5 cm
FIU6092AW FIU6092AW 20.990,00 ден Бруто капацитет: 96 l Тип на апарат: Под пулт интегриран Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 59,6 × 82 × 54,5 cm
RBIU6092AW RBIU6092AW Вграден подпултен фрижидер - интегриран 20.490,00 ден Бруто капацитет: 130 l Тип на апарат: Под пулт интегриран Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 59,6 × 82 × 54,5 cm
RIU6092AW RIU6092AW Вграден подпултен фрижидер - интегриран 19.990,00 ден Бруто капацитет: 144 l Тип на апарат: Под пулт интегриран Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 59,6 × 82 × 54,5 cm
RBI4121AW RBI4121AW Вграден фрижидер - интегриран 18.850,00 ден Бруто капацитет: 205 l Тип на апарат: Вграден интегриран Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 54 × 122,5 × 54,5 cm
RFI4151AW RFI4151AW Вграден фрижидер со горна комора - интегриран 17.390,00 ден Бруто капацитет: 234 l Тип на апарат: Вграден интегриран Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 54 × 144,5 × 54,5 cm
RFI4160AW RFI4160AW Вграден фрижидер со горна комора - интегриран 17.390,00 ден Бруто капацитет: 264 l Тип на апарат: Вграден интегриран Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 54 × 157,5 × 54,5 cm
RFI4121AW RFI4121AW Вграден фрижидер со горна комора - интегриран 16.690,00 ден Бруто капацитет: 195 l Тип на апарат: Вграден интегриран Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 54 × 122,5 × 54,5 cm
RI4121AW RI4121AW Вграден фрижидер - интегриран 16.490,00 ден Бруто капацитет: 214 l Тип на апарат: Вграден интегриран Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 54 × 122,5 × 54,5 cm
RBI4091AW RBI4091AW Вграден фрижидер - интегриран 14.990,00 ден Бруто капацитет: 134 l Тип на апарат: Вграден интегриран Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 54 × 87,5 × 54,5 cm
RI4091AW RI4091AW Вграден фрижидер - интегриран 13.190,00 ден Бруто капацитет: 146 l Тип на апарат: Вграден интегриран Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 54 × 87,5 × 54,5 cm
RBI4061AW RBI4061AW Вграден фрижидер - интегриран 11.990,00 ден Бруто капацитет: 90 l Тип на апарат: Вграден интегриран Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 54 × 57,5 × 54,5 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice