Side - by - side NRS9181BBK - Gorenje
NRS9181BBK Side - by - side
67.990,00 ден

Side - by - sideNRS9181BBK

Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 622 l Тип на апарат: Самостоен Total NoFrost Димензии (ШxВxД): 90,6 × 177 × 75,9 cm
67.990,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Енергетска класа: A+

Димензии (ШxВxД): 90,6 × 177 × 75,9 cm

Отвoрање на врата: Ладилник десно / замрзнувач лево отворање на вратата

Боја: Црна

Климатска класа: SN, T

1 компресор

Вкупен бруто/нето капацитет: 622 / 577 l

Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 380 / 373 l

Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 242 / 204 l

Капацитет на замрзнување: 16 kg/24h

Издржливост при прекин на електрична енергија: 6 h

Електронско управување SensoTech

Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

Аларм за отворена врата

Total NoFrost

Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

Брзо ладење

ЛЕД осветлување

4 стаклени полици

1 сад за месо

Флексибилен сад за јајца

Осветлување на просторот за замрзнување: ЛЕД осветлување

Простор за замрзнување: 2 фиоки

4 полици на врата на замрзнувачот

Потрошувачка на енергија kWh/24h: 1,3 kWh

Бучност: 41 dB(A)re1pW

Димензии (ШxВxД): 90,6 × 177 × 75,9 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 97 × 184 × 76,7 cm

Нето тежина на апаратот: 98 kg

Бруто тежина на апаратот: 110 kg

Приклучна моќ: 280 W

Код: 623824

EAN Код: 3838782040177

Прилози

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice