Самостојни фрижидери

Дизајнерска линија:
Посебни карактеристики:
OBRB153BL
OBRB153R
OBRB153 Самостоен ладилник 79.990,00 ден Достапно во: Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А+++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm
ONRK193CO
ONRK193C
ONRK193R
ONRK193 Самостоен комбиниран фрижидер 58.990,00 ден Достапно во: Бруто капацитет: 334 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А+++ Димензии (ШxВxД): 60 × 194 × 66,9 cm
NRK612ST NRK612ST ново Самостоен комбиниран фрижидер 54.590,00 ден Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK612ORAW
NRK612ORAB
NRK612ORAB-L
NRK612ORAW-L
NRK612ORA Самостоен комбиниран фрижидер 47.990,00 ден Достапно во: Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
ORK192GR
ORK192O
ORK192RD
ORK192BK
ORK192R
ORK192C
ORK192CO
ORK192CH
ORK192RD-L
ORK192BL
ORK192 Самостоен комбиниран фрижидер 43.490,00 ден Достапно во: Бруто капацитет: 326 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 194 × 66,9 cm
NRK6193TX NRK6193TX Самостоен комбиниран фрижидер 42.990,00 ден Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А+++ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RF60309OC
RF60309OCO
RF60309OR
RF60309 Комбиниран фрижидер со горна комора од 38.990,00 ден Достапно во: Бруто капацитет: 296 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 173,4 × 64 cm
NRC6192TX NRC6192TX Самостоен комбиниран фрижидер 36.990,00 ден Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRF7180AX NRF7180AX Комбиниран фрижидер со горна комора 36.990,00 ден Бруто капацитет: 435 l Тип на апарат: Самостоен Total NoFrost Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 70 × 182 × 68 cm
NRK6202TX NRK6202TX Самостоен комбиниран фрижидер 36.990,00 ден Бруто капацитет: 363 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
NRK6202MX NRK6202MX Самостоен комбиниран фрижидер 35.790,00 ден Бруто капацитет: 363 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
NRK6202TW NRK6202TW Самостоен комбиниран фрижидер 34.990,00 ден Бруто капацитет: 363 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
NRK621CLI NRK621CLI НОВО Самостоен комбиниран фрижидер 34.990,00 ден Бруто капацитет: 363 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
ORB152RD-L
ORB152BL
ORB152GR
ORB152O
ORB152RD
ORB152CO
ORB152CH
ORB152BK
ORB152C
ORB152R
ORB152 Самостоен ладилник 33.990,00 ден Достапно во: Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm
NRK6191TX NRK6191TX Самостоен комбиниран фрижидер 32.490,00 ден Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6192MRD
NRK6192MBK
NRK6192MR
NRK6192MC
NRK6192M Самостоен комбиниран фрижидер 31.590,00 ден Достапно во: Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6191TW NRK6191TW Самостоен комбиниран фрижидер 30.350,00 ден Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6191MW
NRK6191MX
NRK6191M Самостоен комбиниран фрижидер од 28.990,00 ден Достапно во: Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRF7180AW NRF7180AW Комбиниран фрижидер со горна комора 33.490,00 ден 28.466,00 ден Бруто капацитет: 435 l Тип на апарат: Самостоен Total NoFrost Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 70 × 182 × 68 cm
NRK61JSY2B
NRK61JSY2W
NRK61JSY2 Самостоен комбиниран фрижидер од 27.490,00 ден Достапно во: Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
R6192LX
R6192LW
R6192L Самостоен ладилник од 26.450,00 ден Достапно во: Бруто капацитет: 370 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RK6192EC
RK6192EO
RK6192ER
RK6192ERD
RK6192E Самостоен комбиниран фрижидер од 24.990,00 ден Достапно во: Бруто капацитет: 326 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RK6192LX RK6192LX Самостоен комбиниран фрижидер 26.990,00 ден Бруто капацитет: 326 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6191CX NRK6191CX Самостоен комбиниран фрижидер 25.990,00 ден Бруто капацитет: 325 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RK6202EX RK6202EX Самостоен комбиниран фрижидер 25.990,00 ден Бруто капацитет: 354 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
RK61FSY2B
RK61FSY2W
RK61FSY2 Самостоен комбиниран фрижидер од 23.990,00 ден Достапно во: Бруто капацитет: 326 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RK6202EW RK6202EW Самостоен комбиниран фрижидер 24.490,00 ден Бруто капацитет: 354 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
R6191DX
R6191DW
R6191D Самостоен ладилник од 22.790,00 ден Достапно во: Бруто капацитет: 370 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6191CW NRK6191CW Самостоен комбиниран фрижидер 23.990,00 ден Бруто капацитет: 325 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RK6161AX RK6161AX Самостоен комбиниран фрижидер 22.990,00 ден Бруто капацитет: 304 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 162 × 64 cm
RK6191AW
RK6191AX
RK6191A Самостоен комбиниран фрижидер од 20.750,00 ден Достапно во: Бруто капацитет: 326 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RK6161AW RK6161AW Самостоен комбиниран фрижидер 21.990,00 ден Бруто капацитет: 304 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 162 × 64 cm
RB6288W RB6288W Самостоен ладилник 17.590,00 ден Бруто капацитет: 271 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm
RB4130AW RB4130AW Самостоен ладилник 16.990,00 ден Бруто капацитет: 205 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 54 × 125,5 × 60 cm
RF6275W RF6275W Комбиниран фрижидер со горна комора 16.350,00 ден Бруто капацитет: 259 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm
R6295W R6295W Самостоен ладилник 14.990,00 ден Бруто капацитет: 285 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm
RF4141ANW RF4141ANW ново Комбиниран фрижидер со горна комора 12.990,00 ден Бруто капацитет: 210 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 55 × 143 × 55 cm
RB4061AW RB4061AW Самостоен ладилник 12.190,00 ден Бруто капацитет: 90 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 54 × 60,5 × 58 cm
RB3091ANW RB3091ANW Самостоен ладилник 9.990,00 ден Бруто капацитет: 102 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 50,1 × 84,5 × 54 cm
R3091ANW R3091ANW Самостоен ладилник 9.490,00 ден Бруто капацитет: 116 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 50,1 × 84,5 × 54 cm
RB3090AWV RB3090AWV Самостоен ладилник 9.490,00 ден Бруто капацитет: 134 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 60 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice