Интегриран аспиратор DL610SR - Gorenje
DL610SR Интегриран аспиратор
5.290,00 ден

Интегриран аспираторDL610SR

Код: 646636 Интегриран кујнски аспиратор Управување: Преклопник Максимална бучавост: 68 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 336 m³/h Енергетска класа: E Gorenje Димензии (ШxВxД): 52,4 × 14,8 × 28,9 cm
5.290,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

_products/features/icon - ЛЕД-осветлување (LedLight)

ЛЕД-осветлување (LedLight)

Најновите модели на аспиратори се опремени со LED осветлување за да се овозможи одличен преглед над плочата за готвење и околниот простор. Вградените LED диоди се високо-ефикасни споредбено со останатите сијалици и овозможуваат подобро освелување кое е поблиско до природното осветлување, со минимална потрошувачка на енергија, додека нивниот животен век е до три пати подолг. Паметно поставените LED сијалички овозможуваат оптимално осветлување на плочата за готвење и претставуваат важен естетски и функционален елемент во кујната.
Повеќе
Затвори

Аспиратор со проточно функционирање

Аспираторите со проточно функционирање го вовлекуваат заситениот воздух со пареа и мириси во филтер, и потоа прочистениот воздух го враќаат во кујната. Во овој случај, воздухот се прочистува во јагленов филтер кој ги отстранува мирисите и прочистениот воздух е рециркулиран назад во кујната.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Интегриран кујнски аспиратор

Издувно и проточно

Енергетска класа: E

Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло

Боја на куќиште/декоративен оџак: Метал

Енергетска класа на осветлувањето: A

Енергетска класа на филтерот за маснотии: C

Енергетска класа на проток на воздух: F

Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 336 m³/h

Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 207 m³/h

Пречник на одводното црево: 12 cm

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 155 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 336 m³/h

Механичко управување

Управување: Преклопник

Број на степени на вентилаторот: 3

Тип на осветлување: LED

Копче за уклучување/исклучување на светлото

Осветлување: 2

Моќност на осветлување: 12 W

Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии

Јаглен филтер: 110575

Филтер за маснотии кој се мие

Број на мотори: 2

Клапна за неповратен проток на воздухот: 120 mm

Максимална бучавост: 68 dB(A)re1pW

Висина: 148 mm

Годишна потрошувачка на енергија: 122,3 kWh

Димензии (ШxВxД): 52,4 × 14,8 × 28,9 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 58,5 × 36 × 21,5 cm

Нето тежина на апаратот: 5,8 kg

Бруто тежина на апаратот: 6,4 kg

Приклучна моќ: 296 W

Осигурувач: 10 A

Код: 646636

EAN Код: 3838942174667

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice