DK63CLB
13.490,00 ден

DK63CLB

Код: 415127 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 69 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 770 m³/h Gorenje Classico Димензии (ШxВxД): 60 × 28 × 50 cm
DK63CLB
ЦрнаПрикажи ги сите варијанти
кликни сокриј
13.490,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

Халогенско осветлување

Во желба да се подобри амбиенталното окружување во вашата кујна, аспираторите од Gorenje, покрај основната функција на вентилирање, се исто така дизајнирани и да осигураат оптимално осветлување на вашите плочи за готвење. Некои модели доаѓаат со класични сијалици, додека понапредните аспиратори се опремени со модерни, халогенски сијалици кои се карактеризираат со поблескаво освелување и се енергетски поефикасни.
Повеќе
Затвори

Аспиратор со проточно функционирање

Аспираторите со проточно функционирање го вовлекуваат заситениот воздух со пареа и мириси во филтер, и потоа прочистениот воздух го враќаат во кујната. Во овој случај, воздухот се прочистува во јагленов филтер кој ги отстранува мирисите и прочистениот воздух е рециркулиран назад во кујната.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Самостоен ѕиден кујнски аспиратор

Издувно и проточно

Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло / Алуминиум и стакло

Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 770 m³/h

Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 378 m³/h

Пречник на одводното црево: 15 cm

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 470 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2: 640 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 770 m³/h

Механичко управување

Управување: Копче

Број на степени на вентилаторот: 3

Тип на сијалица: Халогенска

Копче за уклучување/исклучување на светлото

Осветлување: 2

Моќност на осветлување: 40 W

Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии

Јаглен филтер: 443072

Филтер за маснотии кој се мие

Број на мотори: 1

Клапна за неповратен проток на воздухот: 150 mm

Максимална бучавост: 69 dB(A)re1pW

Висина: 280 mm

Минимална висина на декоративниот оџак: 530 mm

Максимална висина на декоративниот оџак: 860 mm

Димензии (ШxВxД): 60 × 28 × 50 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 70 × 63 × 46,5 cm

Нето тежина на апаратот: 10,3 kg

Бруто тежина на апаратот: 13,1 kg

Приклучна моќ: 290 W

Осигурувач: 10 A

Код: 415127

EAN Код: 3838942912504

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice