DF6315X Телескопски вградлив аспиратор
4.250,00 ден

DF6315X

Телескопски вградлив аспиратор
Код: 406155 Вграден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 57 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 240 m³/h Енергетска класа: E Gorenje Димензии (ШxВxД): 59,8 × 18 × 30,2 cm
4.250,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

Халогенско осветлување

Во желба да се подобри амбиенталното окружување во вашата кујна, аспираторите од Gorenje, покрај основната функција на вентилирање, се исто така дизајнирани и да осигураат оптимално осветлување на вашите плочи за готвење. Некои модели доаѓаат со класични сијалици, додека понапредните аспиратори се опремени со модерни, халогенски сијалици кои се карактеризираат со поблескаво освелување и се енергетски поефикасни.
Повеќе
Затвори

Аспиратор со проточно функционирање

Аспираторите со проточно функционирање го вовлекуваат заситениот воздух со пареа и мириси во филтер, и потоа прочистениот воздух го враќаат во кујната. Во овој случај, воздухот се прочистува во јагленов филтер кој ги отстранува мирисите и прочистениот воздух е рециркулиран назад во кујната.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Вграден кујнски аспиратор

Издувно и проточно

Енергетска класа: E

Материјал на куќиште/декоративен оџак: Инокс / Инокс

Боја на куќиште/декоративен оџак: Сива / Инокс

Енергетска класа на осветлувањето : G

Енергетска класа на филтерот за маснотии: D

Енергетска класа на проток на воздух: F

Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 240 m³/h

Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 145 m³/h

Пречник на одводното црево: 12 cm

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 145 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2: 194 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 240 m³/h

Механичко управување

Управување: Копче

Број на степени на вентилаторот: 3

Тип на осветлување: Халогенска

Копче за уклучување/исклучување на светлото

Осветлување: 2

Моќност на осветлување: 56 W

Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии

Јаглен филтер: 416912

Филтер за маснотии кој се мие

Број на мотори: 1

Максимална бучавост: 57 dB(A)re1pW

Висина: 180 mm

Годишна потрошувачка на енергија: 99,4 kWh

Димензии (ШxВxД): 59,8 × 18 × 30,2 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 24 × 35,5 cm

Нето тежина на апаратот: 6 kg

Бруто тежина на апаратот: 7,5 kg

Приклучна моќ: 156 W

Осигурувач: 10 A

Код: 406155

EAN Код: 3838942854897

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice