Модели на аспиратори - Gorenje

Модели на аспиратори

Дизајнерска линија:
(Аспиратор) Тип на конструкција:
Дополнителни карактеристики:
IHT941A2XBG IHT941A2XBG Островски аспиратор 49.990,00 ден Код: 474646 Самостоен проточен кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 62 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 462 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 627 m3/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 763 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Advanced линија Димензии (ШxВxД): 89,8 × 5,9 × 61,1 cm
WHI941ST WHI941ST Декоративен ѕиден аспиратор 38.990,00 ден Код: 498347 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 59 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 508 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 663 m3/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 732 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Gorenje by Starck Димензии (ШxВxД): 90 × 45 × 47 cm
WHT941ST WHT941ST Декоративен ѕиден аспиратор 38.990,00 ден Код: 498349 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 61 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 475 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 657 m3/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 755 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Gorenje by Starck Димензии (ШxВxД): 90 × 6,5 × 50 cm
IHGC963ORAB
IHGC963ORAW
IHGC963ORA Островски аспиратор 37.990,00 ден Достапно во: Код: 728156 Самостоен проточен кујнски аспиратор Максимална бучавост: 64 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 550 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 625 m3/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 675 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Gorenje by Ora-Ito 2 Димензии (ШxВxД): 90 × 56 × 60 cm
WHI641ST WHI641ST Декоративен ѕиден аспиратор 34.990,00 ден Код: 498345 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 59 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 508 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 663 m3/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 732 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Gorenje by Starck Димензии (ШxВxД): 60 × 45 × 47 cm
WHC623E14X WHC623E14X Код: 514489 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 65 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 408 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 60 × 25 × 50 cm
IDR4545E IDR4545E Островски аспиратор 29.990,00 ден Код: 182952 Самостоен проточен кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 576 m³/h Енергетска класа: E Gorenje Димензии (ШxВxД): 39 × 90 × 39 cm
WHI643ORAB
WHI643ORAW
WHI643ORA Декоративен ѕиден аспиратор 25.990,00 ден Достапно во: Код: 728153 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 59 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 570 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 740 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Gorenje by Ora-Ito 2 Димензии (ШxВxД): 60 × 42,5 × 47 cm
IHGC933E16X IHGC933E16X Островски аспиратор 24.990,00 ден Код: 560157 Самостоен проточен кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 59 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 462 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 90 × 60,5 × 60 cm
WHI943A3XGB WHI943A3XGB Декоративен ѕиден аспиратор 24.490,00 ден Код: 679570 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 63 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 560 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 685 m3/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 800 m³/h Енергетска класа: А Gorenje Advanced линија Димензии (ШxВxД): 89,5 × 45 × 38 cm
DKG552-ORA-W DKG552-ORA-W Декоративен ѕиден аспиратор 30.990,00 ден 23.991,00 ден Код: 274961 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Преклопник Максимална бучавост: 69 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 625 m³/h Енергетска класа: D Gorenje Gorenje Ora-Ïto Димензии (ШxВxД): 55 × 51 × 38,8 cm
DVG6565KRB
DVG6565KR
DVG6565KR Декоративен ѕиден аспиратор 23.490,00 ден Достапно во: Код: 579230 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 54 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 463 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 623 m3/h Енергетска класа: D Gorenje Gorenje designed by Karim Rashid Димензии (ШxВxД): 60 × 52,3 × 44,2 cm
WHT941A2XBG WHT941A2XBG Декоративен ѕиден аспиратор 20.990,00 ден Код: 474621 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 62 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 462 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 627 m3/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 763 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Advanced линија Димензии (ШxВxД): 89,8 × 5,9 × 45,6 cm
DT9SY2B DT9SY2B Декоративен ѕиден аспиратор 18.390,00 ден Код: 579207 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Копче - simplicity Максимална бучавост: 66 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 630 m³/h Енергетска класа: D Gorenje Simplicity 2 Димензии (ШxВxД): 90 × 9,5 × 43,5 cm
DT9SY2W DT9SY2W Декоративен ѕиден аспиратор 18.390,00 ден Код: 579208 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Копче - simplicity Максимална бучавост: 66 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 630 m³/h Енергетска класа: D Gorenje Simplicity 2 Димензии (ШxВxД): 90 × 9,5 × 43,5 cm
WHI643E6XGW WHI643E6XGW Декоративен ѕиден аспиратор 17.490,00 ден Код: 679571 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 650 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 59,5 × 45 × 31 cm
WHI643E6XGB WHI643E6XGB Декоративен ѕиден аспиратор 17.290,00 ден Код: 679564 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 650 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 59,5 × 45 × 38 cm
DT6SY2B
DT6SY2W
DT6SY2 Декоративен ѕиден аспиратор 16.990,00 ден Достапно во: Код: 579205 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Копче - simplicity Максимална бучавост: 66 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 618 m³/h Енергетска класа: D Gorenje Simplicity 2 Димензии (ШxВxД): 60 × 9,5 × 43,5 cm
WHI623E1XGB WHI623E1XGB Декоративен ѕиден аспиратор 15.490,00 ден Код: 679562 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 560 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 59,5 × 45 × 38 cm
WHC943A1XGB WHC943A1XGB 13.990,00 ден Код: 514519 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 62 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 451 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 737 m3/h Енергетска класа: B Gorenje Advanced линија Димензии (ШxВxД): 90 × 10 × 50,5 cm
DK63CLI
DK63CLB
DK63CL 13.790,00 ден Достапно во: Код: 415129 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 69 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 770 m³/h Енергетска класа: D Gorenje Classico Димензии (ШxВxД): 60 × 28 × 50 cm
BHP643ORAB BHP643ORAB Телескопски вградлив аспиратор 13.290,00 ден Код: 728091 Вграден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 62 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 575 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 720 m3/h Енергетска класа: А Gorenje Gorenje by Ora-Ito 2 Димензии (ШxВxД): 60 × 31 × 31,5 cm
WHC643A1XGB WHC643A1XGB 12.990,00 ден Код: 514518 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 62 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 433 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 698 m3/h Енергетска класа: B Gorenje Advanced линија Димензии (ШxВxД): 60 × 10 × 50,5 cm
BHP643S3BG BHP643S3BG Телескопски вградлив аспиратор 11.890,00 ден Код: 514465 Вграден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 63 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 518 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 655 m3/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 798 m³/h Енергетска класа: А Gorenje Superior линија Димензии (ШxВxД): 60 × 31 × 31,5 cm
BHP923E13X BHP923E13X Телескопски вградлив аспиратор 10.490,00 ден Код: 514460 Вграден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 68 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 647 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 90 × 31 × 30,5 cm
WHT923E5X WHT923E5X Декоративен ѕиден аспиратор 10.490,00 ден Код: 679566 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 560 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 89,8 × 4,2 × 45 cm
WHT623E5X WHT623E5X Декоративен ѕиден аспиратор 9.490,00 ден Код: 679563 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 68 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 550 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 59,8 × 4,2 × 45 cm
WHC923E16X WHC923E16X 8.250,00 ден Код: 514496 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 63 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 520 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 90 × 25 × 50 cm
WHCR623E15X WHCR623E15X 8.250,00 ден Код: 514512 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 65 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 408 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 60 × 29 × 50 cm
BHP623E13X BHP623E13X Телескопски вградлив аспиратор 7.950,00 ден Код: 514461 Вграден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 68 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 639 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 60 × 31 × 30,5 cm
BHP623E12BG BHP623E12BG Телескопски вградлив аспиратор 7.550,00 ден Код: 514448 Вграден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 71 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 435 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 60 × 17 × 31,5 cm
WHC623E16X WHC623E16X 6.590,00 ден Код: 514495 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 62 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 505 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 60 × 25 × 50 cm
BHP623E12X BHP623E12X Телескопски вградлив аспиратор 5.990,00 ден Код: 514446 Вграден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 71 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 368 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 60 × 17 × 30,5 cm
BHP623E9X BHP623E9X Телескопски вградлив аспиратор 5.850,00 ден Код: 514440 Вграден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 70 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 430 m³/h Енергетска класа: E Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 60 × 20 × 30,5 cm
BHP623E11B BHP623E11B Телескопски вградлив аспиратор 5.290,00 ден Код: 514447 Вграден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 71 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 368 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 60 × 17 × 30,5 cm
DF6116E DF6116E Телескопски вградлив аспиратор 5.290,00 ден Код: 185614 Вграден кујнски аспиратор Управување: Преклопник Максимална бучавост: 70 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 400 m³/h Енергетска класа: E Gorenje Димензии (ШxВxД): 59,8 × 17,3 × 29,5 cm
DL610SR DL610SR 5.290,00 ден Код: 646636 Интегриран кујнски аспиратор Управување: Преклопник Максимална бучавост: 68 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 336 m³/h Енергетска класа: E Gorenje Димензии (ШxВxД): 52,4 × 14,8 × 28,9 cm
BHP523E10X BHP523E10X Телескопски вградлив аспиратор 4.450,00 ден Код: 514441 Вграден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 322 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 50 × 18 × 30,5 cm
BHP623E10W BHP623E10W Телескопски вградлив аспиратор 4.250,00 ден Код: 514444 Вграден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 328 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 60 × 17 × 30,5 cm
DF6315X DF6315X Телескопски вградлив аспиратор 4.250,00 ден Код: 406155 Вграден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 57 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 240 m³/h Енергетска класа: D Gorenje Димензии (ШxВxД): 59,8 × 18 × 30,2 cm
DU511W DU511W Вграден аспиратор за под елемент 3.190,00 ден Код: 106267 Аспиратор за под елемент Управување: Копче Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 208 m³/h Енергетска класа: D Gorenje Димензии (ШxВxД): 49,9 × 13,2 × 51 cm
DU6115EC DU6115EC Вграден аспиратор за под елемент 3.190,00 ден Код: 190549 Аспиратор за под елемент Управување: Преклопник Максимална бучавост: 62 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 125 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Димензии (ШxВxД): 59,8 × 7,7 × 47 cm
DU6115W DU6115W Вграден аспиратор за под елемент 2.990,00 ден Код: 190546 Аспиратор за под елемент Управување: Преклопник Максимална бучавост: 62 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 125 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 125 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Димензии (ШxВxД): 59,8 × 7,7 × 47 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice