Вградни рерни

Дизајнерски линии:
Дополнителни карактеристики:
BOP799S51X BOP799S51X Вградна рерна - пиролиза 56.990,00 ден HomeChef, eлектронски програмски модул (TFT) Димензии (ШxВxД): 59,5 × 59,5 × 54,6 cm
BCS789S22X BCS789S22X Вградна комбинирана рерна на пареа 49.990,00 ден ProCook Димензии (ШxВxД): 59,5 × 59,5 × 54,6 cm
BOP747ORAB
BOP747ORAW
BOP747ORA ново Вградна рерна - пиролиза од 46.990,00 ден Достапно во: IconTouch Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 59,5 × 59,5 × 54,6 cm
BO799S50X BO799S50X Вградна рерна 47.490,00 ден HomeChef, електронски програмски модул TFT Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 59,5 × 59,5 × 54,6 cm
BCS589S20X BCS589S20X Вградна компактна рерна на пареа 46.990,00 ден ProCook Димензии (ШxВxД): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm
BOP789S41X BOP789S41X Вградна рерна - пиролиза 43.990,00 ден ProCook Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 59,5 × 59,5 × 54,6 cm
BO658ST BO658ST Вградна рерна 43.490,00 ден Едноставна контрола преку допирање на екранот (DirecTouch) Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm
BCM589S12X BCM589S12X Компактна комбинирана рерна со микробранови 42.490,00 ден ProCook Димензии (ШxВxД): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm
BCM547ORAB
BCM547ORAW
BCM547ORA ново Компактна комбинирана рерна со микробранови 39.990,00 ден Достапно во: IconTouch Димензии (ШxВxД): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm
BOP658A13XG BOP658A13XG Вградна рерна - пиролиза 38.990,00 ден DirecTouch електронски програматор Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO789S40X BO789S40X Вградна рерна 35.990,00 ден ProCook Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 59,5 × 59,5 × 54,6 cm
BO658ORAB
BO658ORAW
BO658ORA Вградна рерна од 33.990,00 ден Достапно во: Едноставна контрола преку допирање на екранот (DirecTouch) Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO87-ORA-X
BO87-ORA-W
BO87ORAB
BO87-ORA Вградна рерна од 32.990,00 ден Достапно во: Електронски модул со однапред изготвени програми (DirecTouch) Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO8KR
BO8KRB
BO8KR Вградна рерна 33.690,00 ден Достапно во: Електронски модул со однапред изготвени програми (DirecTouch) Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO658A41XG BO658A41XG Вградна рерна 27.990,00 ден Едноставна контрола преку допирање на екранот (DirecTouch) Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO636E11X BO636E11X Вградна рерна IconLED Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BOP637E20XG BOP637E20XG Вградна рерна - пиролиза 27.490,00 ден IconLed Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO617ST BO617ST Вградна рерна 25.790,00 ден Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO615E10X BO615E10X Вградна рерна Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO75SY2B
BO75SY2W
BO75SY2 Вградна рерна од 22.790,00 ден Достапно во: AdaptTech: Интелигентен систем на памтење Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO647A30XG BO647A30XG Вградна рерна 21.990,00 ден IconTouch Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO617ORAW
BO617ORAB
BO617ORA Вградна рерна од 19.990,00 ден Достапно во: Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO71ORAX
BO71-ORA-W
BO71ORA Вградна рерна од 19.990,00 ден Достапно во: Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO637E30XG BO637E30XG Вградна рерна 20.790,00 ден IconLED Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO72SY2B
BO72SY2W
BO72SY2 Вградна рерна од 19.290,00 ден Достапно во: Механички часовник за исклучување Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO637E30X BO637E30X Вградна рерна 19.690,00 ден IconLED Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 56,7 cm
BO71SY2B
BO71SY2W
BO71SY2 Вградна рерна од 18.190,00 ден Достапно во: Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO53CLI
BO53CLB
BO53CL Вградна рерна 18.490,00 ден Достапно во: Електронски програмски тајмер со аналоген дисплеј Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO635E20X BO635E20X Вградна рерна 17.390,00 ден IconLED Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 56,7 cm
BO635E11B BO635E11B Вградна рерна 16.390,00 ден IconLED Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO635E11X BO635E11X Вградна рерна 16.390,00 ден IconLED Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO625E10XK BO625E10XK Вградна рерна 14.890,00 ден Механички часовник за исклучување Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO613E01XK BO613E01XK Вградна рерна 11.790,00 ден Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO7303AX BO7303AX Вградна рерна EPT-Електронски програмски модул со управување на допир Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice