KC621UUSC Комбинирана стаклокерамичка плоча
16.990,00 ден

KC621UUSC

Комбинирана стаклокерамичка плоча
Димензии (ШxВxД): 59,5 × 10,5 × 51 cm Заштитени плински горачи
16.990,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

Индикатори за преотаната топлина

За да се обозбеди дополнителна безбедност, индикаторите за преостаната топлина се осветлуваат за да се покаже која зона на плочата е сè уште топла. Сè додека индикаторот е запален, зоната за готвење не смее да се допира. Таа зона може да се искористи и за одмрзнување или за одржување на храната топла.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Црна

Еднорачно електронско палење

2 плински + 2 hi-light грејачи
лево напред: Плински горач 9 cm, 3 kW,
десно напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
лево назад: Плински горач 5 cm, 1 kW,
десно назад: Круг (hi-light) 18 cm, 1.8 kW

Тип на решетката за плин: Лиено железо

Вклучена дополнителна опрема: G20/20 природен плин

Сигнализација на преостаната топлина

Гас контрола

Тип на плин: G30/30

Димензии (ШxВxД): 59,5 × 10,5 × 51 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 67 × 19 × 63 cm

Мерки за вградување: 56 × 6,4 × 49 cm

Нето тежина на апаратот: 9,6 kg

Бруто тежина на апаратот: 11,8 kg

Приклучна моќ: 3.000 W

Код: 464407

EAN Код: 3838942763830

Прилози

Accessories

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice