Плинска стаклокерамичка плоча GKTG6SY2B - Gorenje
GKTG6SY2B Плинска стаклокерамичка плоча
22.990,00 ден

GKTG6SY2B

Плинска стаклокерамичка плоча
Димензии (ШxВxД): 58,5 × 11,1 × 51 cm Заштитени плински горачи
22.990,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

Решетки од лиено железо

Решетките од лиено железо ја подобруваат стабилноста и го збогатуваат изгледот на плинската плоча. Направени се од материјал што ги прави особено трајни и отпорни дури и на највисоките температури.

Плински плочи со SimpleOff програмски тајмер за исклучување

Безбедно, едноставно, чисто и контролирано готвење
Ергономски дизајнираното копче со вграден електронски тајмер овозможува да го наместите времето за готвење (до 99 минути). По истекувањето на зададеното време, плинскиот горилник автоматски ќе се изгаси и ќе ве извести со звучен сигнал.

Тајмер

Идеална контрола
Тајмерот може да се приспособи до 99 минути. Доколку го знаете оптималното време за подготовка на одредено јадење, приспособете го мерачот на време (тајмерот) и плочата автоматски ќе се изгасне, а воедно сигналот ќе ве извести за тоа.

Технички карактеристики

Црна

Тајмер

SimpleOff програмски тајмер

Горилници со висока енергетска ефикасност

Троен горач

Еднорачно електронско палење

4 плински горачи;2 стандардни, 1 мал, 1 wok
лево напред: Плински горач 10.3 cm, 3.3 kW,
десно напред: Плински горач 4.3 cm, 1 kW,
лево назад: Стандарден горач 6.7 cm, 1.75 kW,
десно назад: Стандарден горач 6.7 cm, 1.75 kW

Тип на решетката за плин: Лиено железо

Троен горач

Вклучена дополнителна опрема: Плински дизни G30/30 за пропан бутан

Гас контрола

Тип на плин: G20/20 природен гас

Димензии (ШxВxД): 58,5 × 11,1 × 51 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 68 × 19,5 × 59 cm

Мерки за вградување: 56 × 7,3 × 48 cm

Нето тежина на апаратот: 14,7 kg

Бруто тежина на апаратот: 15,6 kg

Код: 426143

EAN Код: 3838942928581

Прилози

Accessories

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice