ECT680KRB Стаклокерамичка плоча
18.350,00 ден

ECT680KRB

Стаклокерамичка плоча
Димензии (ШxВxД): 60 × 5,1 × 51,4 cm Можност за заклучување
ECT680KRB
„Jet“ црнаПрикажи ги сите варијанти
кликни сокриј
18.350,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

FishZone

Совршена за огромни садови
Hi light плочите имаат проширена зона, која се нарекува FishZone. Одлична е за големи садови.

Контрола на зовривање (BoilControl)

Искипена вода ... сега е минато!
Се грижиме за безбедноста, па поради тоа го ограничивме времето на непрекинато работење. Кога временската граница ќе се пробие, плочата сама се исклучува.

Тајмер

Идеална контрола
Тајмерот може да се приспособи до 99 минути. Доколку го знаете оптималното време за подготовка на одредено јадење, приспособете го мерачот на време (тајмерот) и плочата автоматски ќе се изгасне, а воедно сигналот ќе ве извести за тоа.

Stop&Go

Направете пауза кога било
Stop&Go функцијата го запира готвењето и продолжува со потполно истите параметри кога повторно ќе ја активирате.

StayWarm

За сите кои секогаш доцнат на вечера!
Функцијата StayWarm одржува константна температурата од 70˚C. На тој начин храната ги задржува вкусот и топлината до сервирањето.

Технички карактеристики

Црна

Алуминиумски раб

Контрола на допир (TouchControl)

Тајмер

Автоматска контрола на температурата за заштита од претекување

Stop&Go (Пауза) - За максимално сигурно готвење

Одржување на топлина

Сигнализација на преостаната топлина

Можност за заклучување

Заштита од деца

Тип на апарат: Електрична плоча

ECT680KRB

Димензии (ШxВxД): 60 × 5,1 × 51,4 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71,5 × 14,5 × 62 cm

Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 55,8-56 × 6,7 × 49 cm

Нето тежина на апаратот: 8 kg

Бруто тежина на апаратот: 8,5 kg

Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

Приклучна моќ: 7.100 W

Код: 494761

EAN Код: 3838942043154

Прилози

Accessories

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice