ECT680KR Стаклокерамичка плоча
24.490,00 ден

ECT680KR

Стаклокерамичка плоча
Димензии (ШxВxД): 60 × 5,1 × 51,4 cm Можност за заклучување
ECT680KR
БелаПрикажи ги сите варијанти
кликни сокриј
24.490,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

FishZone

Совршена за огромни садови
Hi light плочите имаат проширена зона, која се нарекува FishZone. Одлична е за големи садови.

Контрола на зовривање (BoilControl)

Искипена вода ... сега е минато!
Се грижиме за безбедноста, па поради тоа го ограничивме времето на непрекинато работење. Кога временската граница ќе се пробие, плочата сама се исклучува.

Stop&Go

Направете пауза кога било
Stop&Go функцијата го запира готвењето и продолжува со потполно истите параметри кога повторно ќе ја активирате.

StayWarm

За сите кои секогаш доцнат на вечера!
Функцијата StayWarm одржува константна температурата од 70˚C. На тој начин храната ги задржува вкусот и топлината до сервирањето.

Тајмер

Идеална контрола
Тајмерот може да се приспособи до 99 минути. Доколку го знаете оптималното време за подготовка на одредено јадење, приспособете го мерачот на време (тајмерот) и плочата автоматски ќе се изгасне, а воедно сигналот ќе ве извести за тоа.

Технички карактеристики

Бела боја

Алуминиумски раб

Контрола на допир (TouchControl)

Тајмер

Автоматска контрола на температурата за заштита од претекување

Stop&Go (Пауза) - За максимално сигурно готвење

Одржување на топлина

Сигнализација на преостаната топлина

Можност за заклучување

Заштита од деца

Димензии (ШxВxД): 60 × 5,1 × 51,4 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 73 × 18,5 × 65 cm

Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 55,8-56 × 6,7 × 49 cm

Нето тежина на апаратот: 8 kg

Бруто тежина на апаратот: 10,1 kg

Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

Приклучна моќ: 7.100 W

Код: 280789

EAN Код: 3838942625732

Прилози

Accessories

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice