Стаклокерамичка плоча ECT633SC - Gorenje
ECT633SC Стаклокерамичка плоча
14.190,00 ден

ECT633SC

Стаклокерамичка плоча
Димензии (ШxВxД): 59,5 × 4,5 × 51 cm
14.190,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

Индикатори за преотаната топлина

За да се обозбеди дополнителна безбедност, индикаторите за преостаната топлина се осветлуваат за да се покаже која зона на плочата е сè уште топла. Сè додека индикаторот е запален, зоната за готвење не смее да се допира. Таа зона може да се искористи и за одмрзнување или за одржување на храната топла.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Црна

3 HiLight грејни зони + 1 Power зона за готвење
лево напред: Круг (hi-light) 14 cm, 1.2 kW,
лево назад: Круг (hi-light) 20 cm, 1.8 kW,
Средина десно: Круг 21/27 cm, 1.5/2.4 kW

Сигнализација на преостаната топлина

Димензии (ШxВxД): 59,5 × 4,5 × 51 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 68 × 13,5 × 60 cm

Мерки за вградување: 56 × 49 × 5 cm

Нето тежина на апаратот: 9,2 kg

Бруто тежина на апаратот: 10,5 kg

Приклучна моќ: 5.700 W

Код: 492702

EAN Код: 3838942037481

Прилози

Accessories

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice