ECT310CSC Стаклокерамичка плоча
10.190,00 ден

ECT310CSC

Стаклокерамичка плоча
Димензии (ШxВxД): 30 × 5 × 51 cm Можност за заклучување
10.190,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

Контрола на зовривање (BoilControl)

Искипена вода ... сега е минато!
Се грижиме за безбедноста, па поради тоа го ограничивме времето на непрекинато работење. Кога временската граница ќе се пробие, плочата сама се исклучува.

Сигурносно заклучување (ChildLock)

За потполна безбедност на вашите деца
Функцијата ChildLock е одлична за оние кои имаат деца. Никогаш не било побезбедно за децата да ги оставите сами во кујната, бидејќи не можат да ги регулираат или да ги активираат апаратите благодарејќи на оваа функција.

Индикатори за преотаната топлина

За да се обозбеди дополнителна безбедност, индикаторите за преостаната топлина се осветлуваат за да се покаже која зона на плочата е сè уште топла. Сè додека индикаторот е запален, зоната за готвење не смее да се допира. Таа зона може да се искористи и за одмрзнување или за одржување на храната топла.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Црна

Закосен раб од предната страна

Контрола на допир (TouchControl)

Автоматска контрола на температурата за заштита од претекување

2 (Hi-Light) зони за готвење
напред: Круг (hi-light) 18 cm, 1.8 kW,
назад: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW

Сигнализација на преостаната топлина

Можност за заклучување

Заштита од деца

Димензии (ШxВxД): 30 × 5 × 51 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 44,5 × 16 × 61 cm

Мерки за вградување: 27,5 × 4,6 × 49 cm

Нето тежина на апаратот: 4,5 kg

Бруто тежина на апаратот: 5 kg

Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,4 W

Приклучна моќ: 3.000 W

Код: 545517

EAN Код: 3838942114243

Прилози

Accessories

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice