ECS780USC Стаклокерамичка плоча
21.990,00 ден

ECS780USC

Стаклокерамичка плоча
Димензии (ШxВxД): 75 × 4,7 × 51 cm Можност за заклучување
21.990,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

FishZone

Совршена за огромни садови
Hi light плочите имаат проширена зона, која се нарекува FishZone. Одлична е за големи садови.

Сигурносно заклучување (ChildLock)

За потполна безбедност на вашите деца
Функцијата ChildLock е одлична за оние кои имаат деца. Никогаш не било побезбедно за децата да ги оставите сами во кујната, бидејќи не можат да ги регулираат или да ги активираат апаратите благодарејќи на оваа функција.

StayWarm

За сите кои секогаш доцнат на вечера!
Функцијата StayWarm одржува константна температурата од 70˚C. На тој начин храната ги задржува вкусот и топлината до сервирањето.

Индикатори за преотаната топлина

За да се обозбеди дополнителна безбедност, индикаторите за преостаната топлина се осветлуваат за да се покаже која зона на плочата е сè уште топла. Сè додека индикаторот е запален, зоната за готвење не смее да се допира. Таа зона може да се искористи и за одмрзнување или за одржување на храната топла.
Повеќе
Затвори

Контрола на Лизгачки Допир на вашите прсти

Со контролата на допир на стакло керамичката плотна, можете да ја поставите температурата едноставно само со движење на вашиот прст врз температурната скала со повеќе точки на површината на плотната. Оваа комплетна контрола на процесот на готвење на врвот на вашите прсти е резултат на зголемената чувствителност и реагирање на вашата плотна.
Повеќе
Затвори

Тајмер

Идеална контрола
Тајмерот може да се приспособи до 99 минути. Доколку го знаете оптималното време за подготовка на одредено јадење, приспособете го мерачот на време (тајмерот) и плочата автоматски ќе се изгасне, а воедно сигналот ќе ве извести за тоа.

Технички карактеристики

Црна

Закосен раб на плочата

SliderTouch - управување на допир со лизгање

Тајмер

Автоматска контрола на температурата за заштита од претекување

Одржување на топлина

Сигнализација на преостаната топлина

Можност за заклучување

Заштита од деца

Димензии (ШxВxД): 75 × 4,7 × 51 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 86,5 × 14,5 × 63,4 cm

Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 70-71 × 6,3 × 49 cm

Нето тежина на апаратот: 10 kg

Бруто тежина на апаратот: 10,7 kg

Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

Приклучна моќ: 7.100 W

Код: 464635

EAN Код: 3838942654459

Прилози

Accessories

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice