EC630X Стаклокерамичка плоча
13.190,00 ден

EC630X

Стаклокерамичка плоча
Димензии (ШxВxД): 60 × 9,2 × 51 cm
13.190,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

Индикатори за преотаната топлина

За да се обозбеди дополнителна безбедност, индикаторите за преостаната топлина се осветлуваат за да се покаже која зона на плочата е сè уште топла. Сè додека индикаторот е запален, зоната за готвење не смее да се допира. Таа зона може да се искористи и за одмрзнување или за одржување на храната топла.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Црна

Иноксна рамка

3 HiLight грејни зони + 1 HiLight двојна грејна зона
лево напред: Круг 12/21 cm, 0.8/2.2 kW,
десно напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
лево назад: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
десно назад: Круг (hi-light) 18 cm, 1.8 kW

Сигнализација на преостаната топлина

Димензии (ШxВxД): 60 × 9,2 × 51 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71,5 × 14,5 × 62 cm

Мерки за вградување: 56 × 6,2 × 49 cm

Нето тежина на апаратот: 8,6 kg

Бруто тежина на апаратот: 9,1 kg

Приклучна моќ: 6.400 W

Код: 468657

EAN Код: 3838942005275

Прилози

Accessories

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice