Стаклокерамичка плоча EC321BCSC - Gorenje
EC321BCSC Стаклокерамичка плоча
8.790,00 ден

EC321BCSC

Стаклокерамичка плоча
Димензии (ШxВxД): 30 × 8,5 × 52 cm
8.790,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

Индикатори за преотаната топлина

За да се обозбеди дополнителна безбедност, индикаторите за преостаната топлина се осветлуваат за да се покаже која зона на плочата е сè уште топла. Сè додека индикаторот е запален, зоната за готвење не смее да се допира. Таа зона може да се искористи и за одмрзнување или за одржување на храната топла.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Црна

Закосен раб од предната страна

Сигнализација на преостаната топлина

Димензии (ШxВxД): 30 × 8,5 × 52 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 44,5 × 16 × 61 cm

Мерки за вградување: 28,3 × 6,7 × 49 cm

Нето тежина на апаратот: 4,1 kg

Бруто тежина на апаратот: 4,6 kg

Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

Приклучна моќ: 2.900 W

Код: 730781

EAN Код: 3838782120848

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice