EC310CSC Стаклокерамичка плоча
8.650,00 ден

EC310CSC

Стаклокерамичка плоча
Димензии (ШxВxД): 30 × 7,5 × 51 cm
8.650,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

Индикатори за преотаната топлина

За да се обозбеди дополнителна безбедност, индикаторите за преостаната топлина се осветлуваат за да се покаже која зона на плочата е сè уште топла. Сè додека индикаторот е запален, зоната за готвење не смее да се допира. Таа зона може да се искористи и за одмрзнување или за одржување на храната топла.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Црна

Закосен раб од предната страна

Сигнализација на преостаната топлина

Димензии (ШxВxД): 30 × 7,5 × 51 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 44,5 × 16 × 61 cm

Мерки за вградување: 27,5 × 7,4 × 49 cm

Нето тежина на апаратот: 4,2 kg

Бруто тежина на апаратот: 4,7 kg

Приклучна моќ: 2.900 W

Код: 545514

EAN Код: 3838942114274

Прилози

Accessories

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice