Вградни сетови - Gorenje

Вградни сетови

+
ECT641BSC ECT641BSC Стаклокерамичка плоча Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm
=
27.790,00 ден
BO615E10X BO615E10X Вградна рерна Енергетска класа: A / Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
+
ECT641BSC ECT641BSC Стаклокерамичка плоча Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm
=
24.690,00 ден
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice