Акции

Simplicity пакет понуди

Simplicity апарати - црна линија - пакет 1 - 6200 ден. заштеда

Simplicity апарати - црна линија - пакет 2 - 6100 ден. заштеда

Simplicity апарати - црна линија - пакет 3 - 6200 ден. заштеда

Опционални апарати како додаток на пакет понудите

GV6SY2B Целосно вградна машина за садови 27.990 24.351* *цена за апаратот со купување на еден од пакетите од црна линија
BM6240SY2B Вградна микробранова печка со грил 16.990 14.781* *цена за апаратот со купување на еден од пакетите од црна линија
DT6SY2B Декоративен ѕиден аспиратор 16.950 14.747* *цена за апаратот со купување на еден од пакетите од црна линија

Simplicity апарати - бела линија -13%

Опционални апарати како додаток на белата пакет понуда

RK61FSY2W Самостоен комбиниран фрижидер 23990 21591* *цена за апаратот со купување на пакет од бела линија
NRK61JSY2W Самостоен комбиниран фрижидер 27490 24741* *цена за апаратот со купување на пакет од бела линија
DT6SY2W Декоративен ѕиден аспиратор 16950 15255* *цена за апаратот со купување на пакет од бела линија
MO6240SY2W Микробранова печка со грил - самостојна 7650 6885* *цена за апаратот со купување на пакет од бела линија

Машини за перење и сушење на промоција

Машини за садови на промоција

Комбинирани фрижидери на промоција

Клима уреди на промоција

Останати пакет понуди на апарати

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice