Машини за перење и сушење - сетови - Gorenje

Машини за перење и сушење - сетови

W7423 W7423 Машина за перење Капацитет за перење: 7 kg / Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm / Енергетска класа: A+++
+
D744BJ D744BJ Машина за сушење на алишта - кондензациска Електричен / Капацитет на сушење: 7 кг / Енергетска класа: B
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice