Нови апарати SDA - Gorenje

Нови апарати SDA

SGT2400MVPRO Парен генератор 7.990,00 ден Моќност на грејачот: 2.400 W / Индикатор на температура / Perfect Glide површина за пеглање
K17GWII Бокал за греење вода 1.750,00 ден 1.291,00 ден Големина на садот: 1,7 l / Моќност на грејачот: 1.850 W / Индикатор за нивото на водата / Автоматско исклучување / Заштита од прегревање
VC2221GLW Правосмукалка 5.690,00 ден G FORCE LITE / Со вреќичка / Број на додатоци: 3 / XpandZone четка
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice