Петок, 28. Април 2017

Кујнски мијалници Siligor

Кујнски мијалници Siligor

Поради секојдневните услови на висока влажност, квалитетот на мијалникот е од особено значење за домаќинството.

Siligor е вештачки мермер со карактеристики на природен камен, кој е издржлив на удари, дамки од храна и хемикалии, како и на нагли температурни промени, сечење, препарати, киселини и други супстанции кои се наоѓаат во домот. Тој е издржлив композитен материјал составен од кварцни честички и полимерна смола. Материјалот е резултат на долгогодишен развој, при што  се барани оптималните пропорции. Направен е на основа на висококвалитетна полиестерна смола, комбинирана со кварцни честички, при што секоја честичка се третира со незаситена смола.

Siligor е сертифициран за својата издржливост кон развојот на бактерии.

Повеќе детали за мијалниците, можете да погледнете на линкот.

 

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice