Шпорети

Помогни ми да изберам

Тип на плоча

[ ] плинска плоча
[ ] стакло-керамичка плоча
[ ] електрична плоча
[ ] комбинирана плоча

Тип на рерна

[ ] мулти-системска рерна
[ ] плинска рерна
[ ] конвенционална рерна

Дизајнерска линија

[ ] Gorenje Pininfarina

Енергетка класа

[ ] B
[ ] A
[ ] A-10%
[ ] A-20%

Ширина

[ ] 40 см
[ ] 50 см
[ ] 60 см

боја

[ ] бела
[ ] кафена
[ ] инокс
Спореди производи: abc
АКЦИЈА

Електричен шпорет

Електричен шпорет E51102AW
Енергетска класа: B
Димензии (Ш x В x Д): 50 × 85 × 60,5 cm
12.190,00 ден

Електричен шпорет

Електричен шпорет E51102AX
Енергетска класа: B
Димензии (Ш x В x Д): 50 × 85 × 60,5 cm
13.990,00 ден

Електричен шпорет

Електричен шпорет E52103ABR
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x В x Д): 50 × 85 × 60,5 cm
14.800,00 ден

Електричен шпорет

Електричен шпорет E52103AW
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x В x Д): 50 × 85 × 60,5 cm
14.800,00 ден
АКЦИЈА

Електричен шпорет

Електричен шпорет E61102AW
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 60 cm
13.450,00 ден

Електричен шпорет

Електричен шпорет E63102BBR
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 60 cm
15.590,00 ден

Електричен шпорет

Електричен шпорет E63102BW
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 60 cm
15.490,00 ден

Електричен шпорет

Електричен шпорет EC51102AW
Енергетска класа: B
Димензии (Ш x В x Д): 50 × 85 × 60,5 cm
18.490,00 ден

Електричен шпорет

Електричен шпорет EC51102AX
Енергетска класа: B
Димензии (Ш x В x Д): 50 × 85 × 60,5 cm
19.990,00 ден
НОВО

Електричен шпорет

Електричен шпорет EC55CLB

Електронски програмски тајмер со аналоген дисплеј
Енергетска класа: B
Димензии (Ш x В x Д): 50 × 85 × 60 cm
24.690,00 ден

Електричен шпорет

Електричен шпорет EC55CLB1

Електронски програмски тајмер со аналоген дисплеј
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x В x Д): 50 × 85 × 60,5 cm
25.590,00 ден
НОВО

Електричен шпорет

Електричен шпорет EC55CLI

Електронски програмски тајмер со аналоген дисплеј
Енергетска класа: B
Димензии (Ш x В x Д): 50 × 85 × 60 cm
24.690,00 ден

Електричен шпорет

Електричен шпорет EC55CLI1

Електронски програмски тајмер со аналоген дисплеј
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x В x Д): 50 × 85 × 60,5 cm
25.590,00 ден

Електричен шпорет

Електричен шпорет EC57120AW
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x В x Д): 50 × 85 × 60 cm
23.990,00 ден

Електричен шпорет

Електричен шпорет EC66120AW
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 60 cm
21.490,00 ден

Електричен шпорет

Електричен шпорет EC66120AX
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 60 cm
22.990,00 ден
НОВО

Електричен шпорет

Електричен шпорет EC67CLB

Електронски програмски тајмер со аналоген дисплеј
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 60 cm
29.990,00 ден
НОВО

Електричен шпорет

Електричен шпорет EC67CLI

Електронски програмски тајмер со аналоген дисплеј
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 60 cm
29.990,00 ден

Електричен шпорет

Електричен шпорет ET67444BX
Електронски програмски часовник на допир со температурен дисплеј EPT+TD
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 60 cm
46.790,00 ден

Плински шпорет

Плински шпорет G20W
Димензии (Ш x В x Д): 40 × 85 × 60 cm
9.190,00 ден

Плински шпорет

Плински шпорет G51101AW
Енергетска класа: B
Димензии (Ш x В x Д): 50 × 85 × 60,5 cm
16.390,00 ден

Плински шпорет

Плински шпорет G51104AW
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x В x Д): 50 × 85 × 60,5 cm
12.550,00 ден

Плински шпорет

Плински шпорет G61103BW
Енергетска класа: B
Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 60 cm
20.990,00 ден

Плински шпорет

Плински шпорет G61123AW
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 60 cm
19.550,00 ден

Комбиниран шпорет

Комбиниран шпорет K51102AW0
Енергетска класа: B
Димензии (Ш x В x Д): 50 × 85 × 60,5 cm
14.990,00 ден

Комбиниран шпорет

Комбиниран шпорет K55206AW2
Механички часовник за исклучување
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x В x Д): 50 × 85 × 60,5 cm
15.590,00 ден

Комбиниран шпорет

Комбиниран шпорет K55220AW2
Механички тајмер
Енергетска класа: B
Димензии (Ш x В x Д): 50 × 85 × 60 cm
20.290,00 ден

Комбиниран шпорет

Комбиниран шпорет K55220AX2
Механички тајмер
Енергетска класа: B
Димензии (Ш x В x Д): 50 × 85 × 60 cm
23.450,00 ден

Комбиниран шпорет

Комбиниран шпорет K63102BBR
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 60 cm
17.980,00 ден

Комбиниран шпорет

Комбиниран шпорет K63102BW
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 60 cm
18.190,00 ден

Комбиниран шпорет

Комбиниран шпорет K66120AW
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 60 cm
20.650,00 ден

Комбиниран шпорет

Комбиниран шпорет K66120BW
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 60 cm
28.770,00 ден
24.450,00 ден
НОВО

Комбиниран шпорет

Комбиниран шпорет KC67437BX
Електронски програмски часовник на допир со температурен дисплеј EPT+TD
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 60 cm
33.990,00 ден