Каде да го најдете серискиот број?

Отворете ја вратата од фрижидерот, серискиот број се наоѓа на левата страна на куќиштето, позади долната фиока во ладилникот.
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice